Over ons

Wim Bart Knol

Anja van der Linden

Wij vinden het belangrijk mee te denken met zowel opdrachtgever als respondent, zowel gemeente als burger, zowel bedrijf als klant. Wij leveren maatwerk waar men zowel bestuurlijk, beleidsmatig als op de werkvloer mee uit de voeten kan. Ons werk wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid en creativiteit. Daarnaast richten we ons op projecten waarbij we mensen en organisaties proberen te verbinden.

Een goede vragenlijst is volgens ons een vragenlijst waarin zowel de opdrachtgever als de respondent zich kan herkennen. Een combinatie van “wat wil de opdrachtgever graag weten” en “waarover wil de respondent graag vertellen”. Wij werken daarom ook altijd graag met een combinatie van gesloten en open vragen. Voor de rapportage worden deze door ons gecodeerd of gepresenteerd in overzichtelijke categorieën.

Tegenwoordig wordt het meeste onderzoek online of per e-mail uitgezet, met af en toe schriftelijk onderzoek. Alle onderzoekswerkzaamheden worden zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd.

WBK is aangesloten bij de Marktonderzoekassociatie (MOA) en werkt volgens de internationale gedragscode van ESOMAR.